• Download de nieuwe
    Rent A Bob APP
  • OPZOEK NAAR EEN
    BOB?

Beter dat u niet meer rijdt?

Maar u wilt wel met uw auto verder? Rent A Bob levert (last minute) de chauffeur die u én uw auto veilig naar de gewenste bestemming rijdt. U komt verantwoord thuis en de volgende dag kunt u direct met de auto op weg.

Hoe Rent A Bob werkt...

Tarieven en tijden

Rent A Bob is 7 dagen in de week geopend en rijdt u naar huis vanaf € 40,00. Na 15 kilometer gelden speciale actietarieven. U kunt betalen via onze app (iDeal, creditcard), iDeal, via Park-line of via factuur. Binnenkort kan er ook via Tikkie betaald worden! 

Bekijk tarieven en tijden

Download de app en bestel!

Via de nieuwe app van Rent A Bob bestelt u gemakkelijk en snel uw bob. Ook kunt u automatisch betalen via iDeal of creditcard.

     

Of reserveer online


Wie we zijn

Een groep jonge mensen met een mooie ambitie: Het leveren van een (inter)nationaal netwerk van student chauffeurs voor het verplaatsen van vervoersmiddelen (met of zonder passagiers), waarbij kwaliteit, flexibiliteit en last minute respons bepalend zijn voor het handelen binnen onze organisatie. 

Lees hier ons bedrijfsprofiel

Hier wordt Rent A Bob besteld

Horecagelegenheden
37%
Evenementen / Partijen
30%
Prive
24%
Sportverenigingen
9%

Dekking Rent A Bob

Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht beschikt Rent A Bob over een netwerk van chauffeurs waarmee we vrijwel iedere vervoersopdracht tot een succes kunnen maken.

Ook voor ritten die buiten de Randstad starten of eindigen kunt u Rent A Bob inzetten. In het geval dat uw rit buiten de Randstad start én eindigt, dan zal er een toeslag op de rit berekend worden i.v.m. de extra reistijd van onze chauffeurs. 

Meer over de dekking