De Bokkedoorns

TOPSPORT IN DE DUINEN

Gastvrijheid met klasse is hun passie. Elk gerecht op de kaart wordt met liefde en vakmanschap bereid en vol aandacht en passie aan tafel geserveerd. Restaurant de Bokkedoorns, op een steenworp afstand van Haarlem en Amsterdam, bevindt zich midden in een uniek duingebied met een wijds uitzicht over een betoverend duinmeer.
 
Eigenaar John Beeren en zijn team bedrijven dagelijkse culinaire topsport. De jonge en dynamische brigades, aangevoerd door chef-kok Menno Post en meestergastheer Peter Bruins, staan voor kennis van zaken, interesse en teamspirit.


UNIEK AANBOD

De Bokkedoorns en Rent A Bob hebben een uniek aanbod voor de gasten uit Amsterdam

Dineren met de wetenschap dat een chauffeur klaar staat om u in uw eigen auto naar huis te rijden betekent zorgeloos genieten. Extra genieten. De veilige en verantwoorde reis naar huis wordt mogelijk gemaakt door de chauffeurs van Rent A Bob. 

Vanaf 1 april 2016 rekent Rent A Bob een vast tarief van € 57,50 (incl. BTW) voor de reis van De Bokkedoorns naar Amsterdam, een korting van 25% op de reguliere ritprijs. 

Ter ere van deze unieke samenwerking heeft restaurant De Bokkedoorns een aanbieding voor de gasten die met een chauffeur naar huis worden gereden: een 5-gangen diner inclusief aperitief wordt aangeboden voor slechts € 75,-. Reserveren graag onder vermelding van 'Bob Arrangement'.

In 1978 werd de Bokkedoorns bekroond met de eerste Michelinster en in 1991 met de tweede.

Het bestellen van een chauffeur kan via de gratis bestel app van Rent A Bob, via www.rentabob.nl of door te bellen met 0850443777. Zelfs op de avond van het diner kan nog een chauffeur besteld worden, maar geadviseerd wordt om niet tot aan het allerlaatste moment te wachten met het reserveren van de chauffeur. 

Een tafel bij De Bokkedoorns kunt u online reserveren.

Indien u niet in Amsterdam woonachtig bent dan kunt u hieronder vrijblijvend een indicatie van de ritprijs opvragen.