Nieuws

Hulp voor Sint Maarten

Vandaag dragen wij van iedere gereden rit met Rent A Bob € 5,- af aan het Rode Kruis voor de wederopbouw van Sint Maarten. Dus bellen en bestellen maar! Je helpt jezelf door met je auto veilig thuis te komen maar je helpt dus ook de inwoners van Sint Maarten.

Valet Parking bij De Olijfboom

Sinds kort voert Rent A Bob dagelijks valet parking uit bij De Olijfboom in Barendrecht. Vanwege de hoogstaande kwaliteit trekt het restaurant gasten uit de gehele Rotterdamse regio, maar deze kunnen de auto (doorgaans) slecht kwijt in het drukbezochte havengebied van Barendrecht.

Bereikbaarheid verbeterd

NOG MEER BEREIKBAAR

Vanaf heden wordt de telefoon bij Rent A Bob ook op zaterdag overdag beantwoord. En op zondag overdag. Dus wilt u iemand van ons spreken? U kunt ons (vrijwel) altijd bereiken via nummer 0850443777. 

Openingstijden meivakantie

In verband met de meivakantie hanteren wij aangepaste openingstijden. In de regel geldt dat we een uur later starten en een uur eerder eindigen. Op zondag 30 april en zondag 7 mei is Rent A Bob gesloten. Het overzicht van de tijden vindt u op de pagina met tijden en tarieven.