15 Jaar Rent A Bob

15 Jaar Rent A Bob

We nemen je mee terug naar 2004. Het geboortejaar van Rent A Bob. Twee opvouwbare brommertjes en twee chauffeurs. Vanuit de Lange Houtstraat in Den Haag, iedere avond op pad om cliënten – met een drankje op - in hun eigen auto veilig thuis te brengen. Na het belletje van de cliënt sprong de chauffeur op de brommer, racete naar de bestemming waar-dan-ook in Den Haag of daarbuiten, vouwde de brommer op en plaatste deze in een tas in de achterbak van de auto. Als u ons nog kent uit die tijd dan herinnert u zich vast ook de benzinelucht die daar (soms) mee gepaard ging. 

Na aankomst op de eindbestemming pakte de chauffeur de brommer uit de achterbak, vouwde deze weer uit, reed weg, belde met de centralist en vroeg waar hij naartoe moest. Navigeren deden we gewoon met een stratenboekje... Geweldige tijden! Op Facebook hebben we een filmpje geplaatst met het brommertje…

Cliënten veilig naar huis rijden doen we gelukkig nog steeds. De plaatsen waar we onze diensten aanbieden en de schaal waarop we dat doen zijn wel wat gegroeid in de loop van de tijd. Ook hoeven de chauffeurs zich niet meer te verplaatsen op fragiele opvouwbare brommertjes (ze zitten nu comfortabel in een auto van Rent A Bob). Maar het enthousiasme van de chauffeurs - nadat ze iemand goed en wel thuis hebben afgezet - is nooit verminderd. We hebben gewoon een dankbaar beroep, zo simpel is het. En we doen dat dus al 15 jaar. Best lang toch? 

Goed. Genoeg sentiment. 15 jaar betekent een feestje en een feestje betekent trakteren. En dat gaan we doen in april. 

Deze gehele maand krijgt u van ons 15% korting op het spitstarief. Dus 15% korting een hele maand lang! Het enige dat u moet doen is de voucher downloaden en aan de chauffeur laten zien. 

 
Maar dat is niet alles. We gaan ook weggeven:
 
Een heerlijk diner bij een van onze partnerrestaurants
Een privéchauffeur voor een dag
Gratis ritten met Rent A Bob
Een weekend rijden in een gloednieuwe (en dikke) Audi
Een flight voor 4 personen golf (Rhoon)
 
Op het moment dat we een prijs beschikbaar stellen sturen een bericht uit via onze mailinglijst. Wanneer u de voucher download wordt u in deze lijst opgenomen en u kunt zich op ieder gewenst moment weer afmelden. 

Deel dit item