Aanpassing zondag en maandag

Aanpassing zondag en maandag

Bij het eindigen van de zomervakantie schakelen wij weer over naar onze reguliere openingstijden. Een kleine aanpassing die wij in de zomerperiode hebben getest houden wij vanaf 1 september in stand; het vooruitbestellen op de dagen zondag en maandag. 

Onderzoek heeft uitgewezen dat de meeste ritten op deze avonden al overdag worden besteld, een of meerdere dagen van tevoren. Omdat we onze chauffeurs derhalve op voorhand op deze ritten kunnen indelen is het vrijwel niet noodzakelijk om chauffeurs op last minute oproepbasis beschikbaar te hebben. Dat de zondag- en maandagavonden de rustigste avonden van de week zijn heeft uiteraard in deze beslissing meegewogen. 

Dus graag zijn we u (altijd) van dienst, maar wilt u op deze avonden het genot van een drankje én een chauffeur, laat het dan even op voorhand aan ons weten! Voor de zondag kunt u tot en met zaterdagavond bij ons reserveren. Ritten voor maandagavond kunt u tot maandag 18.00 uur aan ons doorgeven. De ritten op zondagavond en maandagavond kennen een minimale afname van 15 km, ofwel € 62,50. Wilt u een compleet overzicht van onze openingstijden, kijk dan gerust op www.rentabob.nl 

Deel dit item