Rent A Bob bij Skûtsjesilen in Rotterdam

Rent A Bob bij Skûtsjesilen in Rotterdam

Rent A Bob bij Skûtsjesilen in Rotterdam

Het is geen logische combinatie: Skûtsjesilen en Rotterdam. Maar toch gebeurt het op 18, 19 en 20 mei op de Kralingse Plas. Het zeilevenement is in drie jaar uitgegroeid tot een spektakel met maar liefst acht Friese schepen die tegen elkaar strijden op de Kralingse Plas.

Rent A Bob mag zich dit jaar partner noemen van het evenement en staat met een groot team van chauffeurs klaar om de bezoekers van het evenement een veilige reis naar huis te bezorgen. 

Ook biedt Rent A Bob de mogelijkheid aan om auto's van gasten in ontvangst te nemen en te parkeren. (Parkeren bij het evenemententerrein is lastig.) Deze dienst wordt aangeboden in combinatie met de thuisbrengservice. Het enige dat men nog zelf moet doen is naar het evenement toe rijden! Voor een offerte op maat of direct reserveren kan gebeld worden met 0850443777. (Valet parking vooraf reserveren is noodzakelijk.)

Alhoewel er overdag wordt gevaren met het mes tussen de tanden, is er in de avond niets terug te vinden van rivaliteit. Bezoekers en deelnemers genieten van een hoog gastronomisch niveau bij The Boathouse en het nabijgelegen - op het water gelegen - VIP dorp. Om het evenement compleet te maken worden de avonden begeleid met muziek van artiesten als Lois Lane en Hans Dulfer. 

Informatie over Skutjesilen Rotterdam: http://www.skutsjesilenholland.nl/
Online prijsopgave ontvangen kan hier

Deel dit item