Rent A Bob, E-Drivers en Noordzee

Rent A Bob, E-Drivers en Noordzee

HAAGSE RODE KRUIS GALA 2016

Het Haagse Rode Kruis Gala haalt ieder jaar geld op voor een goed doel. Daartoe wordt jaarlijks een gala-avond georganiseerd op een bijzondere locatie. Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor het Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. 

De bijzondere locatie levert dit jaar een bijzondere uitdaging op; het vervoer van alle gasten in de goede banen leiden. Ten tijde van het gala zal de badplaats extra druk bezocht worden in verband met de Red Bull Knock Out.
Om de gasten snel, comfortabel en in alle luxe bij het Kurhaus af te zetten hebben de bedrijven Rent A Bob, E-Drivers Privechauffeurs en Noordzee Services (taxi- shuttle- en directievervoer) de handen ineengeslagen. 

Met o.a. valet parking, shuttle services, luxe taxivervoer, groepsvervoer, privéchauffeurs en bobchauffeurs worden de gasten geheel naar eigen wens naar en van het evenement vervoerd waar ook het parkeren van de auto's door Rent A Bob wordt verzorgd. De samenwerking tussen de chauffeursbedrijven is uniek te noemen. We sluiten dan ook zeker niet uit dat deze samenwerking in de toekomst vaker zal worden opgezocht teneinde onze opdrachtgevers en cliënten het volledige scala aan chauffeurs- en taxidiensten te kunnen bieden waarbij luxe en comfort kunnen worden gegarandeerd. 

Is dit wellicht ook iets voor uw evenement? Bekijk het eens op de reserveringspagina voor de verschillende vervoersvormen als voorbeeld hoe uw evenement nog meer aanzien te geven. 

Noordzee Services
E-Drivers Privechauffeurs
Haagse Rode Kruis Gala

Deel dit item