Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

RENT A BOB

Rent A Bob is grootste aanbieder op het gebied van de thuisbrengservice waarbij cliënten op last minute basis een chauffeur kunnen bestellen die hen in hun eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt. 
 

Chauffeurs 225
Auto's 24
Kantoormedewerkers 8
Ritten per jaar 19.750
Vestigingen 4
KM met auto client 304.345

 


ALTIJD EEN CHAUFFEUR

Met vestigingen in de grootste steden van de Randstad beschikt Rent A Bob over een netwerk van chauffeurs waarmee we vrijwel iedere vervoersopdracht tot een succes kunnen maken.
Kwaliteit staat bij Rent A Bob voorop, vanaf het moment dat een cliënt naar ons belt doen wij er alles aan om deze cliënt uitmuntend van dienst te zijn, want dat is voor ons het hoogst haalbare. Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid die we hebben en we zijn ons bewust van de grootte van de stap om een onbekend persoon in een waardevol vervoersmiddel te laten rijden. Ook begrijpen wij dat een Fiat waardevoller kan zijn dan een Bentley.

MISSIE

Het leveren van een (inter)nationaal netwerk van chauffeurs voor het verplaatsen van vervoersmiddelen (met of zonder passagiers), waarbij kwaliteit, flexibiliteit en last minute respons bepalend zijn voor het handelen binnen onze organisatie. 

VISIE

Door nooit meer een cliënt te verliezen krijgen we het vanzelf heel erg druk.