Vakantietijd

Vakantietijd

GEWIJZIGDE DIENSTVERLENING VAN 20-07-2018 T/M 26-08-2018

Nog een paar dagen. En dan start de vakantie. Heerlijk vooruitzicht toch? Alhoewel het weer in eigen land ronduit geweldig is kiezen sommige Nederlanders het hazenpad naar het buitenland. En terecht ook natuurlijk, maar voor ons wordt het er niet gemakkelijker op. Want het gaat lekker met Nederland. Erg lekker. En zó zelfs lekker dat 12 miljoen Nederlanders op zomervakantie gaan. 12 miljoen, dat leest u goed. En nu zijn lang niet alle 12 miljoen vakantiegangers afnemer van onze dienstverlening, maar er is geen exacte wetenschap voor nodig om te zien aankomen dat het wat rustiger zal zijn bij Rent A Bob. 

Daarom gaan we het dit jaar wat anders aanpakken dan voorgaande jaren. Op de dagen woensdag tot en met zaterdag concentreren we de openingstijden rond de piekdrukte (uur later open/uur eerder dicht) maar de echte grote verandering vindt plaats op de dagen zondag t/m dinsdag: we rijden dan alleen op vooruitbestelling. U kunt ons dan niet in de avond bellen en last minute een chauffeur bestellen. Wel kunt u de rit overdag nog bestellen, of eerder uiteraard. We leveren dan gewoon de chauffeur zoals u dat gewend bent, maar de minimale afname verhogen we naar 15 kilometer, ofwel € 62,50. Deze minimale afname geldt niet voor de avonden dat we regulier open zijn; woensdag t/m zaterdag. Wilt u een chauffeur voor zondagavond bestellen, dan kunt u dat aan ons doorgeven tot en met zaterdagavond 23:00 uur. 

We realiseren ons dat we hiermee een behoorlijke maatregel nemen, maar het is wel een noodzakelijke om de zomervakantie enigszins acceptabel door te komen. Het is voor ons geen doen om centralisten en chauffeurs(teams) paraat te hebben, wachtend op uw telefoontje, terwijl u hoogstwaarschijnlijk buiten de landsgrenzen aan het genieten bent van een Sangria, Polar of Gin-Tonic. We hopen dan ook op uw begrip. Direct na de zomervakantie gaan wij uiteraard weer over op de normale gang van zaken. 

Voor onze nieuwe bestelapp betekent dit dat deze ook vakantie krijgt voor de dagen zondag t/m dinsdag. Voor de andere dagen is de app gewoon te gebruiken. Wanneer u een chauffeur vooruit wilt reserveren dan kunt u ons bereiken op 0850443777 of online reserveren via de website. Onze ‘zomerprogrammering’ loopt van vrijdag 20 juli tot en met zondag 26 augustus.

Deel dit item