Solliciteren

Solliciteren

 

RENT A BOB AMBACHAUFFEURS

Wij zoeken enthousiaste studentchauffeurs die onze cliënten (of collega chauffeurs) veilig en comfortabel kunnen vervoeren. Als imagobepalende factor van de organisatie ben jij verantwoordelijk voor het bereiken van een enthousiaste passagier. Ben jij degene die wij zoeken? 

Rent A Bob heeft altijd verschillende vacatures voor chauffeurs open staan. Via de functies op deze pagina kun je direct online solliciteren voor de functie van chauffeur.


VACATURE CHAUFFEUR

Welkom bij Rent A Bob! We bestaan sinds 2004. We zijn toen gestart vanuit het centrum van Den Haag met een simpele filosofie; het bieden van een vorm van mobiliteit die de verkeersveiligheid verhoogt met service die men in het vervoer niet meer gewend is.

Inmiddels heeft Rent A Bob meer dan 7000 vaste cliënten en wij geloven in de toekomst waarbij verschillende vormen van innovatieve dienstverlening de mobiliteit én het welzijn van de mensen zal verhogen. Dat wij daarbij een positieve bijdrage leveren aan de algemene verkeersveiligheid stimuleert ons nog harder te werken.

Voor de volgende functies zijn wij op zoek naar medewerkers:

Functie Regio
Bob Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam
   
Stagiair Rijswijk
   
Valet Parking Amsterdam , Den Haag en Rotterdam
   
Parkeerbeheer Amsterdam