Bob chauffeur

Wij bieden onze cliënten de luxe op het laatste moment een privéchauffeur te kunnen bestellen die ze in hun eigen auto naar huis rijdt. Het is dé baan als je van auto’s en mensen houdt. Want je rijdt in de meest uiteenlopende auto’s en je ontmoet de meest uiteenlopende mensen. En het is altijd gezellig! 

Tijdens een dienst word je door een collega-chauffeur (junior driver) afgezet bij de cliënt. Vervolgens rijd je de cliënt in haar eigen auto naar de gewenste bestemming. Aan het einde van de rit stap je weer in bij je collega die je naar de volgende cliënt rijdt. Wij rijden in en om de gehele Randstad dus je komt overal, je leert veel en maakt behoorkijk wat kilometers. 

Bob chauffeur

JOUW PROFIEL

Voor deze functie zijn wij op zoek naar jonge mensen vanaf 21 jaar die minimaal 2 jaar hun rijbewijs hebben. Je hebt affiniteit met auto's en beschikt over een dienstverlenende instelling waarbij goede communicatieve en sociale vaardigheden vanzelfsprekend zijn. 

Je bent een correcte verkeersdeelnemer en je hebt respect voor onze cliënten en hun bezittingen. Verder kun je rijden in ieder type auto en heb je goede stratenkennis van de regio waar je wilt werken. Werken tot in de late uurtjes is voor jou geen probleem. Je bent minimaal 2 avonden per week beschikbaar, waarvan 1 op vrijdag of zaterdag. In de maand moet je minstens 1 zaterdag werken.

Jij bent iemand die het geweldig vindt om een perfecte service neer te zetten. Je haalt plezier en voldoening uit een compliment van de cliënt die blij is dat hij inclusief auto netjes en veilig is thuisgekomen. 

AANBOD

Naast een afwisselende baan en een prettige werkomgeving bieden wij jou een marktconform salaris. Ben jij 22 of ouder, dan verdien je bij Rent A Bob € 10,60 bruto per uur. De fooi die je verdient komt daar nog bovenop. En de hoogte van de fooi is afhankelijk van je eigen prestaties. Ben jij een perfectionistische chauffeur met sterke communicatieve eigenschappen? Dan verdien je bij Rent A Bob gemakkelijk je vakantie bij elkaar. 

INTERESSE?

Wanneer jij denkt dat je een waardevolle toevoeging kunt zijn aan ons bedrijf en wanneer jij bereid bent om te leren dan nodigen we je graag uit om kennis met ons te maken.


Solliciteer direct

 
Wil je meer informatie over deze functie of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Rent A Bob, tel: 0850443777.