Centralist

Centralist

 

CENTRALIST / PLANNER

Als centralist van Rent A Bob ben je verantwoordelijk voor de aanname van ritreserveringen (telefoon/email/app) en het verdelen van deze ritreserveringen over de beschikbare chauffeurs in een regio. Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt inzetten van chauffeurs en je moet split second wachttijden kunnen aangeven bij cliënten. De functie vereist logica en anticiperend denkvermogen. Goede omgang met computers en computersystemen is een vereiste, evenals goede communicatieve vaardigheden. 


JOUW PROFIEL

Wij zijn op zoek naar mensen die stressbestendig zijn en juist onder druk goed kunnen presteren; mensen die gemakkelijk meerdere ballen in de lucht kunnen houden. Je moet in het bezit zijn van een rijbewijs. Uiteraard heb je affiniteit met mensen (cliënten en chauffeurs) en ben je heer en meester van de Nederlandse én Engelse taal. Met het oog op logistieke planning moet je beschikken over een ruimtelijk inzicht waarbij je gemakkelijk de vertaalslag kan maken van platte ritregels naar concrete aanrijtijden voor de cliënten. Dat je daarbij kiest voor de grootst mogelijk efficiency spreekt voor zich. Een goede stratenkennis van de regio's waarin we rijden is erg belangrijk. We zoeken een centralist die minimaal 2 avonden in de week wil werken, waarvan 1 weekendavond/nacht.  

AANBOD

Naast een afwisselende baan en een prettige werkomgeving bieden wij jou een goed salaris. 

INTERESSE?

Wanneer jij denkt dat je een waardevolle toevoeging kunt zijn aan ons bedrijf, wanneer jij bereid bent om te leren en wanneer je altijd beter wilt worden dan de persoon die je nu bent dan nodigen we je graag uit om kennis met ons te maken. Stuur je sollicitatiebrief inclusief CV naar info@rentabob.nl en we nemen spoedig contact met je op. 

Wil je meer informatie over deze functie of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Rent A Bob, tel: 0850443777.