Hiker

Hiker

HIKER

Als hiker bij een groot leasebedrijf in Almere heb je een veelzijdige functie op het gebied van inname en uitgifte van leaseauto’s. Het betreft o.a. schaderapportage, fotografie en uiteraard het verplaatsen van (zeer veel) verschillende auto’s. Je werkt op locatie in een gezellig en professioneel team van medewerkers met werktijden tussen 08:00 en 17:00 uur. Wij zoeken chauffeurs voor iedere dag van de week en bij voorkeur chauffeurs die meerdere dagen per week kunnen werken.


JOUW PROFIEL

Voor deze functie zijn wij op zoek naar jonge mensen vanaf 18 jaar. Je hebt affiniteit met auto's en beschikt over een dienstverlenende instelling waarbij goede communicatieve en sociale vaardigheden vanzelfsprekend zijn. Jij bent iemand die het geweldig vindt om een perfecte service neer te zetten. Je haalt plezier en voldoening uit een compliment van de opdachtgever. 

AANBOD

Naast een afwisselende baan en een prettige werkomgeving bieden wij jou een marktconform salaris. We bieden werk voor maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur. 

INTERESSE?

Wanneer jij denkt dat je een waardevolle toevoeging kunt zijn aan ons bedrijf en wanneer jij bereid bent om te leren dan nodigen we je graag uit om kennis met ons te maken.

Solliciteer direct.

 
Wil je meer informatie over deze functie of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Rent A Bob, tel: 0850443777.