Junior Driver

Junior Driver

 

JUNIOR DRIVER

Als Junior Driver ondersteun je de chauffeurs van Rent A Bob bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. In een auto van Rent A bob breng je de Bob-chauffeur naar de cliënt toe waarna je door rijdt naar het opgegeven eindadres van de cliënt. Daar wacht je de chauffeur op waarna je direct vertrekt naar de volgende cliënt.  


STANDPLAATS

Afhankelijk van jouw woonplaats krijg je een standplaats aangewezen. Dit zal Amsterdam, Den Haag, Utrecht of Rotterdam zijn. Op deze standplaats staat jouw Rent A Bob auto die je kunt openen met je mobiele telefoon op de avond dat je moet werken. Vanaf deze standplaats ga je direct samen met de Bob op pad, of je vertrekt vanaf de standplaats om jouw collega elders op te halen.

JOUW PROFIEL

Voor deze functie zijn we op zoek naar jonge mensen vanaf 18 jaar, uiteraard in het bezit van het rijbewijs. Je hebt affiniteit met auto's en je beschikt over een dienstverlenende instelling. Verder ben je een keurige verkeersdeelnemer met een groot anticiperend vermogen. Je bent minimaal twee avonden in de week beschikbaar, waaronder een vrijdag- of een zaterdagavond.

AANBOD

We bieden een afwisselende baan met een marktconform salaris. De fooien die je verdient zijn een leuk extraatje. Per avond werk je tussen de vijf en acht uur waardoor dit een baan is die uitstekend met je studie valt te combineren.

INTERESSE?

Wanneer jij denkt dat je een waardevolle toevoeging kunt zijn aan ons bedrijf en wanneer jij bereid bent om te leren dan nodigen we je graag uit om kennis met ons te maken.

Je kunt online reageren op deze vacature door het invullen van het sollicitatieformulier. Daarnaast verzoeken wij je om je cv als bijlage toe te voegen. Binnen 7 dagen nemen we contact met je op.

Solliciteer direct.

Wil je meer informatie over deze functie of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Rent A Bob, info@rentabob.nl of tel: 0850443777