Parkeerbeheer

Parkeerbeheer

Parkeerbeheer

Voor de locatie van The harbour Club Amsterdam Oost zijn we op zoek naar parkeerbeheerders. Het parkeerterrein wordt gebruikt door de gasten van The Harbour Club en door bedrijven in de directe omgeving van het restaurant.

Solliciteer direct.


DE FUNCTIE

Als parkeerbeheerder zie je er op toe dat het parkeerterrein correct wordt gebruikt. Ook het afrekenen met de bestuurders behoort tot jouw takenpakket, evenals het eenvoudige onderhoud van het parkeerterrein. Omdat er (overdag) veel zakelijk geparkeerd wordt verkopen wij ook maandabonnementen. Aan de parkeerbeheerder is het de taak om informatie te kunnen verstrekken over deze abonnementen en de verkoop actief te begeleiden.

JOUW PROFIEL

Voor deze functie zijn we op zoek naar jonge mensen vanaf 18 jaar, uiteraard in het bezit van het rijbewijs. We zoeken iemand met zelfinitiatief; iemand die begrijpt wat er nodig is om een succesvolle parkeerexploitatie te begeleiden. Omdat het verkopen van abonnementen tot het takenpakket behoort is commercieel inzicht gewenst. Onze voorkeur gaat uit naar jonge mensen die dit werk combineren met hun studie.

AANBOD

We bieden werk voor 15 tot 40 uur in de week tegen goede verdiensten met bonusregelingen. Verder heb je een eigen kantoor op het parkeerterrein, voorzien van WiFi en verwarming. De werktijden zijn van 08.00 tot 17.00 uur en van 17.00 uur tot 00.00 uur.

INTERESSE?

Wanneer jij denkt dat jij de perfecte kandidaat bent voor deze baan dan nodigen we je graag uit om kennis met ons te maken.

Je kunt online reageren op deze vacature door het invullen van het sollicitatieformulier. Daarnaast verzoeken wij je om je cv als bijlage toe te voegen. Binnen 7 dagen nemen we contact met je op.

Solliciteer direct.

Wil je meer informatie over deze functie of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Rent A Bob, info@rentabob.nl of tel: 0850443777