Fitzgerald

FITZGERALD

Hoe een misverstand kan eindigen in iets moois tonen wij aan door het nieuwe samenwerkingsverband met Restaurant Fitzgerald in Rotterdam. Een onduidelijke ritreservering bracht het contact tot stand met Danny Gonzalez waarna een bezoek aan het restaurant op het Gelderseplein liet niet lang op zich wachten. Door de gastvrijheid, ambiance en internationale uitstraling waren wij direct verkocht. Hier past Rent A Bob! 

 

Fitzgerald

BEKROOND MET EEN MICHELIN STER

Gelegen aan de historische oude haven valt Fitzgerald nét buiten het centrum van Rotterdam. Er zijn parkeergarages in de omgeving, maar gelukkig beschikt Fitzgerald ook over een eigen parkeergarage. Erg luxe! De keuken, onder leiding van Remco Kuipers, heeft een klassieke basis, maar met een moderne twist en er wordt zo veel mogelijk seizoensgebonden gekookt. Niet in de laatste plaats is het belangrijk om te weten dat Fitzgerald een wijnparadijs is. De wijnkaart, met een selectie van bijna 1000 verschillende wijnen, biedt een geweldig uitzicht op de huidige wijnwereld. Reden temeer om goed na te denken over de verantwoorde reis naar huis met Rent A Bob. 

10% KORTING OP DE RIT NAAR HUIS

Rent A Bob biedt iedere gast van Fitzgerald een mooie korting aan van 10% op de rit naar huis. 

Nu reserveren...

Restaurant Fitzgerald is voor de lunch geopend van 12:00 tot 14:00 uur (ma/vr) en voor het diner vanaf 18:00 uur (ma/za). Reserveren kan via het telefoonnummer 0102687010 of via https://www.restaurantfitzgerald.com