Alcoholcontrole

Alcoholcontrole

Waarom kiezen voor Rent A Bob?

  • Rent A Bob brengt u thuis in uw eigen auto!
  • Dé thuisbrengservice van De Randstad.
  • Altijd een chauffeur.
  • Kwaliteit staat bij ons voorop.

Ook interessant

Chauffeur Rotterdam - Alternatief taxi - Kosten taxi Rotterdam


Alcoholcontrole

Wilt u veilig en verantwoord naar huis met uw eigen auto na een avondje uit: laat u rijden door een chauffeur van Rent a Bob waarmee u zonder problemen een alcoholcontrole doorstaat. Een telefoontje naar Rent A Bob is al voldoende! Wij bieden u de ideale oplossing om na een gezellig avondje veilig thuis te komen. Onze chauffeur komt namelijk naar u toe en kan u vervolgens naar huis of een andere locatie brengen in uw eigen auto. Zo heeft u de volgende dag gewoon een auto voor de deur maar voorkomt u rijden onder invloed!

RENT A BOB Rijdt voor u !!

Reserveer online

 

Veilig door de alcoholcontrole

Met één simpel telefoontje heeft u een Bob binnen handbereik! U belt Rent A Bob en binnen een uur staat onze chauffeur klaar op de afgesproken plaats. Wanneer u de sleutels heeft overhandigd zullen wij u veilig naar uw plaats van bestemming rijden en voorkomt u vervelende zaken als ongelukken, een negatieve alcoholcontrole of andere verkeersovertredingen. Eenmaal op de plaats van bestemming betaalt u de Bob voor waarna deze door een van zijn collega’s wordt opgehaald. Wilt u verzekerd zijn van een rit voor dit weekend? Reserveer dan nu online!

Raadpleeg ons tarievenoverzicht

U vindt alle prijzen voor een zowel een privé chauffeur als onze thuisbrengservice en shuttle service terug in ons tarievenoverzicht. Zeg nou zelf, dat weegt toch niet op tegen de boete van een alcoholcontrole of een snelheidsovertreding? Neem voor meer informatie direct contact met ons op!

Voorkom een hoge boete bij een alcohol en laat uzelf naar huis rijden voor een van onze ervaren chauffeurs!