Bob kosten

Bob kosten

Waarom kiezen voor Rent A Bob?

  • Rent A Bob brengt u thuis in uw eigen auto!
  • Dé thuisbrengservice van De Randstad.
  • Altijd goedkoper dan 2x een taxi.
  •  De volgende dag direct met de auto op weg.

Ook interessant

Privé chauffeur Rotterdam - Alternatief taxi - Alcoholcontrole


Bob kosten

Een Bob huurt u tegen lage kosten bij Rent A Bob, dé studentenchauffeurs van de Randstad! Rent A Bob is dé thuisbrengservice van de Randstad en verzorgd al ruim 12 jaar de meest diverse soorten ritten. Of u nu van huis naar een feest wilt worden gebracht, u een etentje bij vrienden heeft gehad of graag een hele dag een chauffeur tot uw beschikking wilt hebben, bij Rent A Bob behoort het allemaal tot de mogelijkheden! 

RENT A BOB Rijdt voor u !!

Reserveer online

 

Wat gaat een Bob u kosten?

Voor een comfortabele reis in uw eigen auto zonder zorgen over alcoholcontroles, snelheidslimieten en in slaap te vallen bent u bij Rent A Bob aan het juiste adres. Onze chauffeurs verzorgen al vele jaren Bob diensten in de Randstad waardoor we uitgegroeid zijn tot hét alternatief voor taxi centrales en ophaalservices. Door de ruime ervaring en goede opleiding kunnen onze chauffeurs ook u en uw voertuig naar iedere gewenste locatie brengen. Bent u benieuwd wat een Bob u gaat kosten en hoe u dit het beste kunt regelen? Neem dan gerust even contact met ons op voor meer informatie!

Verzekerde reis

Alle chauffeurs van Rent A Bob zijn verzekerd voor eventuele autoschade aan uw auto. Daarnaast zorgen wij altijd voor een geldig SVI Collectief waardoor uzelf ook verzekerd bent wanneer u bij een van onze chauffeurs in de auto zit. Maak vandaag nog een account aan om al uw ritten te plannen of neem telefonisch contact (0850443777) met ons op om een bobchauffeur in te huren!

Met een Bob komt u veilig thuis en bespaart u de hoge kosten van boetes en alcoholcontroles!