Chauffeursdienst Rotterdam

Chauffeursdienst Rotterdam

Waarom kiezen voor Rent A Bob?

  • Rent A Bob brengt u thuis in uw eigen auto!
  • Dé thuisbrengservice van De Randstad.
  • Altijd goedkoper dan 2x een taxi.
  • Kwaliteit staat bij ons voorop.

Ook interessant

Kosten taxi Rotterdam - Taxi centrale Rotterdam - Chauffeur Rotterdam


Chauffeursdienst Rotterdam

De ideale chauffeursdienst vindt u in de regio Rotterdam bij Rent A Bob! Wij brengen niet alleen u veilig thuis maar rijden tevens netjes met uw eigen auto naar uw bestemming. U kunt onze chauffeurs inzetten om veilig thuis te komen maar ook voor een shuttle service, privé ritten en evenementenvervoer bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons staat kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit altijd voorop. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van onze chauffeurs en profiteer van onze aantrekkelijke tarieven!

RENT A BOB Rijdt voor u !!

Reserveer online

 

Chauffeursdienst Rotterdam en omgeving

Rent A Bob is de grootste chauffeursdienst in Rotterdam en omgeving waar u met uw eigen auto wordt vervoerd. Daarnaast is onze service net zo flexibel en betaalbaar als die van een taxi en dus de ideale oplossing om veilig de weg op te gaan met uw eigen auto zonder te rijden! Al onze chauffeurs worden regelmatig getest en bijgeschoold waardoor u verzekerd bent van een goede chauffeur en een nette service. Kortom, heeft u een chauffeur nodig? Bel dan direct naar Rent A Bob! Wilt u meer weten over onze uitgebreide chauffeursdienst in Rotterdam en omgeving of zou u graag alvast een chauffeur inhuren? Bel direct met ons centrale via nummer 0850443777

Rent A Bob is uw chauffeursdienst in Rotterdam en andere steden van de Randstad!

Dekking Rent A Bob

Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht beschikt Rent A Bob over een netwerk van chauffeurs waarmee we vrijwel iedere vervoersopdracht tot een succes kunnen maken.

Ook voor ritten die buiten de Randstad starten of eindigen kunt u Rent A Bob inzetten. In het geval dat uw rit buiten de Randstad start én eindigt, dan zal er een toeslag op de rit berekend worden i.v.m. de extra reistijd van onze chauffeurs. 

Meer over de dekking