Student chauffeur Rotterdam

Student chauffeur Rotterdam

Waarom kiezen voor Rent A Bob?

  • De beste studentchauffeurs!
  •  Groot chauffeursnetwerk.
  •  Ook voor uw directiechauffeur.
  • Kwaliteit staat bij ons voorop.

Ook interessant

Chauffeursdienst Rotterdam - Privé chauffeur


Student chauffeur Rotterdam

Een student chauffeur huurt u in Rotterdam natuurlijk via Rent A Bob en haar zusterbedrijf E-Drivers! Met ruim 250.000 ritten in de afgelopen 15 jaar kunnen onze chauffeurs ook u en uw voertuig veilig en cofortabel van A naar B brengen. Kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid staan bij ons hoog op de prioriteitenlijst waardoor u altijd kunt rekenen op een nette privéchauffeur, een goede planning en een chauffeur met uitstekende rijvaardigheden in diverse auto’s. 

 

Student chauffeur Rotterdam: goed opgeleide chauffeurs

Al onze chauffeurs doorlopen aan een strenge selectieprocedure en een hoogwaardige opleiding alvorens ze voor ons als student chauffeur in de regio Rotterdam aan de slag gaan. Tijdens deze opleiding wordt de chauffeurs de fijne kneepjes van het vak bijgebracht evenals de nodige technieken, vaardigheden en verkeersregels. Wanneer wij ervan overtuigd zijn dat een chauffeur geschikt is en de verantwoordelijkheid aan kan, wordt deze ingezet voor onze thuisbrengservice en shuttle service. Als privé chauffeur dient de student eerst nog over de nodige ervaring te beschikken.

Contactinformatie

Zou u graag een student chauffeur in Rotterdam inhuren? Bel dan direct naar 0850443777 Voor reserveringen kunt u tevens gebruik maken van e-mail. Kies voor een comfortabele en veilige reis, kies voor Rent A Bob!

U kunt bij ons altijd rekenen op een opgeleide en netjes verzorgde student chauffeur voor al uw ritten in Rotterdam en omgeving!

Dekking Rent A Bob

Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht beschikt Rent A Bob over een netwerk van chauffeurs waarmee we vrijwel iedere vervoersopdracht tot een succes kunnen maken.

Ook voor ritten die buiten de Randstad starten of eindigen kunt u Rent A Bob inzetten. In het geval dat uw rit buiten de Randstad start én eindigt, dan zal er een toeslag op de rit berekend worden i.v.m. de extra reistijd van onze chauffeurs. 

Meer over de dekking