studentchauffeur

studentchauffeur

Studentchauffeur

De chauffeurs die bij Rent A Bob zijn aangesloten zijn vrijwel uitsluitend studentchauffeurs. Het werken bij Rent A Bob is voor studenten een ideale bijbaan omdat ze het goed kunnen combineren met hun studie; werken in de avond en overdag naar college. 

Met een studentchauffeur bij Rent A Bob bent u zeker van een discrete chauffeur met uitstekende rijkwaliteiten zodat u en uw auto in alle comfort op de gewenste bestemming aankomen. 


Student als Bob

Bent u op zoek naar een student die u na een gezellige avond naar huis rijdt? Dan bent u bij Rent A Bob op de best mogelijke plek. Bij Rent A Bob werken kwalitatief hoogwaardige studentchauffeurs die goed begrijpen wat extreem goede service betekent. Rent A Bob bestaat al meer dan 15 jaar en in die tijd is een zorgvuldig trainingsinstrument ontwikkeld waarmee de studenten veel kennis over het privéchauffeursvak vergaren. Dit, in combinatie met de praktijktraining zorgt ervoor dat de chauffeurs uitmuntende beoordelingen krijgen. Rent A Bob is niet voor niets de grootste thuisbrengservice van Nederland met een score van 4,8 sterren bij Google. 

  • Goed opgeleide chauffeurs
  • Discrete studenten
  • 7 dagen in de week geopend
  • Laagtarief bij vooruit boeken
  • Dekking in en om de Randstad

 

Studentchauffeur boeken

Rent A Bob heeft het boeken van een studentchauffeur voor de reis naar huis heel gemakkelijk gemaakt. U download de gratis app uit de stores en u kunt binnen enkele klikken de chauffeur voor de reis naar huis boeken. Via de app kunt u direct na de rit een rating geven van de chauffeur zodat wij weten of we ons werk goed doen. 

Reserveren

U dient rekening te houden met een aanrijtijd van ca. 60 minuten. Wij kunnen dikwijls sneller op locatie zijn, maar die garantie kunnen wij niet altijd geven. Met name in het weekend is het bij Rent A Bob erg druk en wij raden dan ook aan om niet tot het laatste moment te wachten met reserveren. U kunt tot uiterlijk een uur voor sluitingstijd een chauffeur reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk om (ver) van te voren een rit te reserveren via de app van Rent A Bob of door met ons te bellen. 

Bel Rent A Bob: 085 0443 777

Download de gratis app:

     

 

Studentchauffeur overdag: DriveMe

Wanneer u overdag efficiënter wilt werken en geen tijd achter het stuur wilt verspillen, dan verwijzen we u graag door naar DriveMe. Dit is een digitaal platform waar u een ritopdracht kunt plaatsen en waar zelfstandige studentchauffeurs reageren op uw opdracht door zich in te schrijven. Uit de lijst aangemelde chauffeurs kunt u vervolgens de ideale privéchauffeur kiezen. Naast studentchauffeurs kunt u op het platform ook terecht voor directiechauffeurs en senior chauffeurs. De tarieven op het platform starten bij € 10,- ex btw per uur. Daarmee heeft u veruit de beste kwaliteit tegen de scherpste tarieven.