Taxi centrale Rotterdam

Taxi centrale Rotterdam

Waarom kiezen voor Rent A Bob?

Rent A Bob brengt u thuis in uw eigen auto!

Dé thuisbrengservice van De Randstad.

De volgende dag kunt u direct op weg.

Altijd goedkoper dan 2x de taxi

Ook interessant

Kosten taxi Rotterdam - Studenten chauffeur - Alternatief taxi


Taxi centrale Rotterdam

Rent A Bob is dé taxi centrale in Rotterdam die u thuisbrengt in uw eigen auto! U kunt bij ons zeven dagen per week bijna 24 uur per dag terecht voor een chauffeur die u overal heen rijdt. Zo kunt u zelf lekker genieten van een avondje uit, een etentje bij vrienden of een festival inclusief de nodige drankjes en zorgt u er tevens voor dat u veilig thuiskomt en uw auto de volgende dag niet nog ergens op hoeft te halen. Bel onze telefooncentrale om een chauffeur te bestellen dan regelen wij de rest voor u!

 

Rent A Bob taxi centrale in Rotterdam

Bij Rent A Bob verzorgen we bijna 20.000 autoritten per jaar. Al ruim 11 jaar kunt u bij ons terecht voor een chauffeursdienst op maat welke al uw verwachtingen van een normale taxi centrale in Rotterdam en omgeving overtreft. Wat maakt ons dan zo uniek?

  • Wij rijden niet alleen u maar tevens uw vervoersmiddel naar elke gewenste locatie;
  • Wij zijn zeven dagen per week beschikbaar;
  • U beslist op de avond zelf of u een chauffeur nodig heeft;
  • Uitgebreide service: thuisbrengservice, shuttle service en parking;
  • Onze privé chauffeurs zijn uitermate goed getraind.

Kortom, Rent A Bob is de taxi centrale in Rotterdam waar u kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit service, een nette chauffeur en een flexibele service!

Direct reserveren

Zou u komend weekend graag verzekerd zijn van een chauffeur? Reserveer uw rit dan direct online. Wij bieden u tevens de mogelijkheid om een account aan te maken om in de toekomst nog sneller en eenvoudiger een chauffeur te regelen. Voor vragen en meer informatie kunt u tijdens kantooruren bellen naar onze taxicentrale in Rotterdam via nummer 0850443777

Op zoek naar een taxi centrale in Rotterdam of omgeving? Neem dan direct contact op met Rent A Bob!

Dekking Rent A Bob

Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht beschikt Rent A Bob over een netwerk van chauffeurs waarmee we vrijwel iedere vervoersopdracht tot een succes kunnen maken.

Ook voor ritten die buiten de Randstad starten of eindigen kunt u Rent A Bob inzetten. In het geval dat uw rit buiten de Randstad start én eindigt, dan zal er een toeslag op de rit berekend worden i.v.m. de extra reistijd van onze chauffeurs. 

Meer over de dekking