Toegelicht

Toegelicht


HOE HET WERKT

  • Rent A Bob brengt u thuis in uw eigen auto! 
  • Het is dé thuisbrengservice van De Randstad. 
  • De bob chauffeur wordt bij u afgezet door zijn collega in een auto van Rent A Bob.
  • De bob rijdt u vervolgens in uw auto naar huis.
  • Daar stapt hij weer in bij een collega en samen rijden ze verder.
  • De volgende dag kunt u direct met de auto op weg. 

UITLEG

Rent A Bob levert (last minute) een chauffeur die u in uw eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt. U bestelt een chauffeur via de app, per telefoon of via www.rentabob.nl en de chauffeur arriveert op het afgesproken tijdstip bij uw locatie. U overhandigt de sleutels aan de chauffeur en u kunt direct op weg. Na aankomst op de eindbestemming stapt de chauffeur in de auto bij zijn collega van Rent A Bob en rijden zij naar de volgende cliënt. 

U bent verantwoord thuis gekomen en de volgende dag kunt u direct met de auto op weg.

naar tarieven en tijden

DEKKING

Rent A Bob is het enige chauffeursbedrijf in Nederland met een Randstedelijke dekking van chauffeurs die last minute oproepbaar zijn om u netjes en veilig naar de gewenste bestemming te rijden.  Onze directe werkgebieden zijn Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. U kunt tevens op de kaart zien waar Rent A Bob actief is.

Rent A Bob kunt u ook als cadeau weggeven. Bestel via deze site een gift card en laat deze bezorgen op ieder gewenst adres. Meer info over de gift card.

RESERVEREN

U dient rekening te houden met een aanrijtijd van ca. 60 minuten. Wij kunnen dikwijls sneller op locatie zijn, maar die garantie kunnen wij niet altijd geven. Met name in het weekend is het bij Rent A Bob erg druk en wij raden dan ook aan om niet tot het laatste moment te wachten met reserveren. U kunt tot uiterlijk een uur voor sluitingstijd een chauffeur reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk om (ver) van te voren een rit te reserveren via de app van Rent A Bob of door met ons te bellen

     

Bel Rent A Bob: 085 0443 777

BETALEN

Bij Rent A Bob kunt u de rit automatisch afrekenen via de bestelapp. Ook is het mogelijk om te betalen via TIKKIE, te laten incasseren via Park-line, of laten incasseren via Rent A Bob. In het laatste geval is een inschrijving bij Rent A Bob verplicht. De tarieven en de openingstijden van Rent A Bob vindt u op een aparte pagina. En onthoud: Rent A Bob is altijd goedkoper dan een taxi heen en terug. 

VERZEKERD

Alle chauffeurs van Rent A Bob zijn verzekerd voor cascoschade aan uw auto. (tot 6.000,00 euro). In geval van een all-risk verzekering is Rent A Bob verzekerd tegen uw eigen risico en/of terugval in no-claim korting voor een periode van drie jaar. Ook hebben alle chauffeurs een schade-inzittendenverzekering (SVI Collectief). Onze Algemene Voorwaarden.

Download de gratis app: