Bijbaan chauffeur

 

VACATURE CHAUFFEUR

Wij zoeken enthousiaste studentchauffeurs die onze cliënten (of collega chauffeurs) veilig en comfortabel kunnen vervoeren. Als imagobepalende factor van de organisatie ben jij verantwoordelijk voor het bereiken van een enthousiaste passagier. Ben jij die toegewijde chauffeur die wij zoeken? Rent A Bob heeft altijd verschillende vacatures voor chauffeurs open staan en als je het goed doet kun je binnen een week aan de slag. Via de functies op deze pagina kun je direct online solliciteren voor de functie van chauffeur. 

Bijbaan chauffeur

WERKTIJDEN

Bij Rent A Bob kun je zowel overdag als in de avonduren werken. Overdag leveren wij via ons zusterbedrijf E-Drivers privéchauffeurs aan de zakelijke markt. Dit is de ideale bijbaan wanneer je als chauffeur tijdens je werk ook wilt kunnen studeren. In de avonduren levert Rent A Bob op last minute basis studentchauffeurs aan cliënten die zelf niet meer mogen rijden. Van zondag tot en met woensdag leveren we tot 01:00 uur chauffeurs en van donderdag tot en met zaterdag is Rent A Bob tot later geopend. Bij Rent A Bob heb je zelf invloed op het aantal uren dat je werkt. Wij bieden werk tussen 16 en 40 uur in de week.
 

SALARIS PRIVECHAUFFEUR

Bij Rent A Bob verdien je als chauffeur een prima salaris. Bovendien heb je zelf ook nog eens invloed op de hoogte van het loon. Goede chauffeurs verdienen namelijk ook nog eens een lekkere fooi. De exacte hoogte van het salaris is afhankelijk van je leeftijd, maar een studentchauffeur van 23 jaar verdient meer dan € 10,- per uur, exclusief fooien. 
 

Solliciteer direct.
 

WERKEN ALS CHAUFFEUR

Bij Rent A Bob rijd je cliënten altijd in hun eigen auto, zowel overdag als ’s avonds. Het werk als privéchauffeur overdag vereist goede voorbereiding. Er wordt van je verwacht dat je goed studeert op de route die je zal gaan rijden en de locaties die je gaat bezoeken. Jouw opdrachtgever wil werken onderweg en eist derhalve een comfortabele, rustige rit. Er wordt een zakelijke en discrete houding van je verwacht. Je rijdt doorgaans in wagens als de BMW 5 / 7 serie, Mercedes S-Klasse en Audi A6 / A8. 

Als Bob chauffeur is er vanwege het last-minute karakter van de dienstverlening minder tijd om ritten voor te bereiden dan bij de studentchauffeurs overdag, maar alsnog wordt er van je verwacht dat je de tijd onderweg naar de cliënt toe gebruikt om je goed voor te bereiden op de rit met de cliënt. De ritten hebben een groot sociaal karakter en je hebt vrijwel altijd te maken met gezellige mensen die wel in zijn voor een gezellig gesprek en leuke muziek. Je rijdt in de meest uiteenlopende auto’s; van simpel naar ultraluxe of super sportief. 

 

Solliciteer direct.


BEDRIJVENGROEP

Rent A Bob maakt onderdeel uit van de bedrijvengroep waar E-Drivers en DriveMe onderdeel van uitmaken. Met deze bedrijven wordt het gehele scala van chauffeursdiensten geleverd; van studentchauffeur tot aan delegatievervoer. Ben jij in het bezit van de chauffeurspas of het CCV-D1 of D2 certificaat? Maak dan kennis met DriveMe