Alternatief taxi

Alternatief taxi

Waarom kiezen voor Rent A Bob?

  • Rent A Bob brengt u thuis in uw eigen auto!
  • Dé thuisbrengservice van De Randstad.
  • Altijd een chauffeur.
  • Kwaliteit staat bij ons voorop.

Ook interessant

Directiechauffeur - Alcoholcontrole - Chauffeur Rotterdam


Alternatief taxi

Rent A Bob is 7 dagen per week het alternatief voor een dure taxi! Al ruim 11 jaar brengen we u vanuit de Randstad naar huis na een gezellig avondje in de kroeg, een feest of festival. Rent A Bob is op het moment dan ook de grootste aanbieder als het gaat om een thuisbrengservice en wordt meestal vanuit horeca gelegenheden besteld. Wij rijden u graag naar huis zodat u veilig en inclusief auto thuiskomt.

RENT A BOB Rijdt voor u !!

Reserveer online

 

Aantrekkelijk alternatief voor een taxi

Rent A Bob is begonnen met een mooie ambitie, namelijk: het leveren van een netwerk chauffeurs voor het verplaatsen van vervoersmiddelen. Op het moment zijn wij de grootste aanbieder in de Randstad als het gaat om thuisbrengservices! Bij ons staan kwaliteit en flexibiliteit centraal waardoor we u binnen een uur kunnen voorzien van een gecertificeerde chauffeur in zowel Rotterdam als Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Kortom, een uitstekend alternatief voor de taxi!

7 dagen per week beschikbaar

Rent A Bob, hét alternatief voor een taxi, staat zeven dagen per week voor u klaar. U kunt op de avond zelf beslissen of u zelf rijdt of dat u liever gereden wordt. Wilt u verzekerd zijn van een chauffeur? Reserveer dan eenvoudig online! Heeft u vragen? Stuur ons dan een e-mail of vul het contactformulier in.

Kies voor een alternatief voor de taxi en laat uzelf inclusief uw auto thuisbrengen door onze chauffeurs!