Kosten taxi Rotterdam

Kosten taxi Rotterdam

WAAROM RENT A BOB?

  • Rent A Bob brengt u thuis in uw eigen auto!

  • Dé thuisbrengservice van De Randstad.

  • De volgende dag kunt u direct op weg.

  • Altijd goedkoper dan 2x de taxi

Ook interessant

Studenten chauffeur - Alternatief taxi - Alcoholcontrole


KOSTEN TAXI ROTTERDAM

Besparen op de kosten van een taxi maar wel thuis worden gebracht in Rotterdam en omgeving? Bel dan met Rent A Bob, dé thuisbrengservice in de Randstad! Onze chauffeurs komen u ophalen en brengen u naar iedere gewenste locatie in uw eigen auto. Het is mogelijk om op de dag zelf te kijken of u behoefte heeft aan een chauffeur waardoor u kunt besparen op de kosten. Wanneer u wel graag thuisgebracht wilt worden zorgen wij dat er binnen één uur een chauffeur bij u is!
 

RENT A BOB RIJDT VOOR U! Reserveer online

 

KOSTEN VAN EEN TAXI VAN RENT A BOB IN ROTTERDAM

Al ruim 12 jaar verzorgt het netwerk chauffeurs van Rent A Bob autoritten in de grote steden van de Randstad. Wij weten daardoor precies hoe we het beste door het drukke verkeer kunnen komen en hoe we u en uw auto veilig van A naar B moeten brengen. De kosten voor onze chauffeur taxi in Rotterdam en omgeving zijn geheel afhankelijk van de afstand, de aanrijtijd, het aantal tussenstoppen en de betaling. Daarnaast kunt u als vaste klant profiteren van aantrekkelijke actietarieven en zijn ritten tot 5 km standaard €27,50!

ONLINE RESERVEREN

Via het online reserveringsformulier kunt u eenvoudig uw gewenste rit boeken en besparen op de hoge kosten van een eventuele taxi rit door Rotterdam! Voor vragen en onze speciale service kunt u tevens contact met ons opnemen door te bellen naar 0850443777.

Bekijk de kosten van onze taxi chauffeur in Rotterdam en reserveer uw rit direct online!