Rijbewijs kwijt

Rijbewijs kwijt

 

RIJBEWIJS KWIJT?

Beschikt u momenteel niet over een rijbewijs? Maar wel over een auto? Laat u dan rijden door een chauffeur van Rent A Bob. Wij leveren (last minute) een chauffeur die u veilig naar de gewenste bestemming rijdt. Ook wanneer u een EMA cursus moet volgen bent u met Rent A Bob mobiel met uw eigen auto. 

✔ U kunt u de chauffeur last minute bestellen
✔ U beschikt u de volgende dag direct over de auto
✔ U bent u altijd goed verzekerd


IN EN OM DE RANDSTAD

Rent A Bob is het enige chauffeursbedrijf in Nederland met een Randstedelijke dekking van chauffeurs die last minute oproepbaar zijn om u netjes en veilig naar de gewenste bestemming te rijden.  We bieden daarmee de ideale oplossing wanneer u het rijbewijs kwijt bent. Ook al is het maar tijdelijk. Onze directe werkgebieden zijn Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. U kunt tevens op de kaart zien waar Rent A Bob actief is.

BESTELLEN

U dient rekening te houden met een aanrijtijd van ca. 60 minuten. Wij kunnen dikwijls sneller op locatie zijn, maar die garantie kunnen wij niet altijd geven. Met name in het weekend is het bij Rent A Bob erg druk en wij raden dan ook aan om niet tot het laatste moment te wachten met reserveren. U kunt tot uiterlijk een uur voor sluitingstijd een chauffeur reserveren. Uiteraard is het ook mogelijk om (ver) van te voren een rit te reserveren via de Rent A Bob bestel app, door met ons te bellen (0850443777) of door online te reserveren.

TARIEVEN

Rent A Bob rekent af op basis van de afgelegde afstand in uw auto. Er geldt een vaste prijs van 27,50 euro voor een ritafstand tot en met 5 kilometer. Daarna wordt er per kilometer 3,50 euro gerekend. Na 15 kilometer gelden vaste actietarieven. Zie daartoe de tabel op de tarievenpagina. 

Dus: Rijbewijs kwijt? Bel Rent A Bob!


SNELLE LINKS

Online reserveren  ·  Privechauffeur  ·  Tarieven en tijden  ·  Inschrijven + korting  ·  Partners  ·  Dekking  ·  Gift card  ·  Nieuws